June 01, 2010

I'm proud of my man:)

The motorhome in the backyard..It was quite challanging to park it there:) A lakókocsi a hátsó kertben...elég nagy feladat volt beparkolni!


Wayne, having fun with the forklift:) Wayne, amint éppen "jatszik" az emelővel:)

I'm proud of my man, because he managed to park the motorhome in the backyard..It wasn't easy, took quite some effort to manoever there, but finally the motorhome is where it should be -and where it will be for the next 6 months. Not only did my hubby park the trailer, he also had some fun moving the blocks around:) He rented a forklift..it was fun watch him "playing" with that machine:) Well, when it comes to machines, men are big boys, aren't they?
The other good news is that we finally signed the contract with the contractor, and now are ready to demo the old house and build the new one! Even if we can't start to build the backwall, we still can go ahead and take the next step, since we have the permit for the demo and excavation...The only problem - as I mentioned earlier - was to move the motorhome and make room for it..That's being done, we're now getting ready to say goodbye to our house:) I'm getting excited :) So are the kids:) Good thing, Reni's last day at school is June 4th, so she doesn't have to study in the shed:)
All of a sudden, the things seem to speed up: today (Thursday, June 3rd) the gas was disconnected, and if I hadn't told the DWP guys to wait till Monday, even the electricity would've been disconnected too:-)

Büszke vagyok az én emberemre, mert sikerült beparkolni a lakókocsit a hátsókertbe...nem volt könnyű feladat, elég sokat kellett manővereznie, de végre ott áll a lakókocsi, ahol kell lennie - és ahol lesz közel 6 hónapig. Az én páromnak nemcsak sikerült beparkolnia, de még jót "játszott" is, amikor a beton blokkokat pakolta át az emelővel...Bérelt egy motoros "békát"...jópofa volt nézni őt, amint élvezettel "játszott" a géppel...Hiába, a férfiak már csak nagy gyerekek, amikor egy gépről van szó, nem igaz?
A másik jó hir, hogy végre aláirtuk a szerződést a fővállalkozóval, és igy most már nekikezdhetünk a ház bontásának, és az új ház épitésének. Még ha nem is tudjuk elkezdeni a hátsó fal épitését jun. végéig, de el tudjuk kezdeni a bontást és az alap ásást, hiszen erre megvan már az engedély. Az egyedüli probléma, ahogy már korábban emlitettem, csak az volt, hogyan helyezzuk el a lakókocsit. Azzal, hogy ezt megoldottuk, most már készen állunk arra, hogy végső búcsút mondjunk a régi házunknak:) Kezd izgi lenni! A gyerekeknek is! Szerencsére Reninek ezen a pénteken vége van a sulinak, igy nem kell a szerszámos kamrában tanulni:) (ez tűnik egz alternativának, ha már nagyon hiányik neki egy kis egyedüllét:) Ha a Gondviselő is úgy tervezi, egy hét múlva indul a munka!


No comments: