May 07, 2011

We have windows, yay! - Végre megérkeztek az ablakok, hurrá! :)

So finally our windows are here, yay! The workers started with the windows on the second floor, so far they've installed the windows and the balcony door, the bathroom window on the second floor, and will be continuing with the rest of the windows there and then put in the windows on the first floor...Here are a few pictures...to be continued :)

Végre megérkeztek az ablakok, hurrá! A munkások az emeleten kezdték el berakni az ablakokat, eddig sikerült a szülői hálóban levő ablakot, erkélyajtót, valamint a fürdőszobában levő ablakot berakni, jövő héten pedig folytatják a földszinten...Itt van néhány kép...folyt. köv.:)
Artwork by our contractor:-) Vállalkozónk művészi alkotása:)

Arch windows and balcony door on second floor - Ives ablakok és erkélyajtó az emeleten


Same from inside - Ugyanaz belülről :)

Bathroom windows - Fürdőszobai ablakok

2 comments:

Niki said...

Szia Zsuzsi! Háát...szépen alakul ugy látom..:):) Arizonábol irok, nézz rám és jelezz nekem ha van kedved linkcseréhez! A weblapom arizonamagyarul.com (ezt töröld nyugodtan, nem akartam itt reklámozni magam csak nem találtam e-mailt)
Szép napot!

Zsuzsi said...

Szia Niki! Köszi a kommentet, természetesen megkukkantottam a weblapodat, nagyon profi:) A "reklámozással" pedig semmi gond:) Van egy kedves régi osztálytársnőm, aki szintén Arizonában lakik, ő az a lakberendező, akit emlitettem valamelyik bejegyzésemben...Te mióta élsz az USA-ban?
Üdv.
Zsuzsi