March 03, 2011

Roof is done - Elkészült a tető

It seems to me that things have kinda slowed down recently, but it doesn't mean there is no progress at all :) We finally decided on the roof color, which is terracotta, and now we can enjoy our nice new roof. It was put up in a day, yay!
The plumbers and electrician are still working inside, and if we can order the 2 bath tubs for the kids bathroom and for the master bath in a couple of days, then Lee, our plumber can install them this weekend. Fingers crossed:) By the way, I've learned something new again: about bath tub materials. Now I know what are the pros and cons of cast iron and acrylic/fiberglass bath tubs. Haha, I'm getting a DIY expert - sort of (since it's not really a DIY project:))

Úgy tűnik nekem, hogy a dolgok kicsit lelassultak mostanában, de ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nincs haladás. Végre eldöntöttök a tető szinét, terrakotta, és most már élvezhetjük a szép új tetőnket:) Egy nap alatt felrakták, hurrá!
A vizvezeték- és villanyszerelők még mindig dolgoznak bent, és ha sikerül pár napon belül megrendelni a gyerekek és a mi fürdőszobánkba a kádat, akkor Lee, a szerelőnk a hét végén be is tudja szerelni. Drukkolok! Apropó, megint tanultam valami újat, most például a kádak anyagáról, és most már tudom mik az érvek és ellenérvek az öntöttvas, ill. az üvegszálas v. acryl (fogalmam sincs, mi ez magyarul, mert acryl eddig nekem műszálas ruha anyag volt...szóval valami műanyag:)) kádak esetén. Haha, lassan egy "csináld-magad" szakértő leszek, vagy valami olyasmi (nem igazán csináld-magad projekt egy házépités:)

Roof is done - Elkészült a tető

1 comment:

Tomi said...

" Majdnem" kész a ház.....már "csak" ajtó és ablak kell, utána jöhet a külső vakolás, majd a házavató buli :)